Beţişoare parfumate Olibanum Etiopia, Marco Polo’s Treasures

50.00 lei

Beţişoare parfumate naturale Olibanum Etipia, Marco Polo’s Treasures, cu tămâie Boswelia Rivae

 

Bețișoare parfumate naturale Olibanum Etiopia, Marco Polo’s Treasures, cu tamaie olibanum

Bețișoarele parfumate Olibanum Etiopia, de la Marcos Polo Treasures, pentru fumigații, sunt realizate din ingrdiente naturale. Aceste bețișoare parfumate sunt realizate manual, in India, fără compromisuri, din ingrediente naturale controlate si aprobate ECOCERT. Astfel, bețele parfumate naturale Olibanum Arabia sunt bețișoare pentru fumigații de calitate superioara, au în compoziție tămâie naturală olibanum, din specia de arbori boswellia rivae.

 

Cutia conține 15 bețișoare parfumate, 30 grame, păstrate în cutie din carton reciclabil.

1 în stoc

Beţişoare parfumate Olibanum Etiopia – Boswelia Rivae, Marco Polo’s Treasures

 

Tamaia Olibanum este o tamaie naturala nobila, bogata in uleiuri esentiale cu un miros parfumat intens, dulce lemnos. Rasina Olibanum este obținuta de la o specie de arbori din aceeasi familie cu smirna. Tamaia Olibanum are proprietati calmante, relaxante, facilitand detensionarea, induce o stare de spirit buna, pozitiva. Insufla curaj, faciliteaza concentrarea, gandirea lucida, detasata, ridica vibratia energetica.
Tamaia olibanum sau Frankincense a fost folosita, din cele mai vechi timpuri, de egipteni in ritualuri religioase, facilitand legatura cu Spiritul, și ridicarea nivelul de conștiența. Aceasta a fost folosita intern in preparate ce tratau afectiuni, atat fizice cat și spirituale.
In crearea unui spațiu pentru vindecare si conectare spiritual profunda, in munca spirituala in general, tamaia olibanum este de o importanta deosebita. Aceasta are proprietati recunoascute pentru deschiderea spirituala, mai ales atunci cand chakra a 7-am cea care asigura conectarea cu Sinele Inalt, este blocata de diferite frici sau traume. In plus, aceasta tamaie naturala are efecte benefice asupra chakrei 6, sau al treilea ochi, ca punct in care mintea si spiritul se intalnesc in corpul fizic, punctul in care suntem capabili de a primi informații din dimensiunile inalte.

Atentionare: Folositi intotdeauna un suport potrivit pentru arderea betisoarelor parfumate. Aveti grija ca cenusa rezultata in urma arderii sa cada intr-un recipient ignifug.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.