Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda .

Site-ul www.betisoare.ro este operat de Elvero Trade SRL, CUI 47036175, cu sediul in Str. Jean Steriadi, 23-25, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/20812/19.10.2022 denumit in continuare furnizor.

Folosirea website-ului www.betisoare.ro  sau plasarea comenzii constituie acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

1. Administratorul site-ului www.betisoare.ro si rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara. notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

2. Intregul continut al acestui site este proprietatea furnizorului si este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor precum si de legea penala. Folosirea oricaror informatii sau imagini publicate pe site-ul www.betisoare.ro fara obtinerea unui acord in scris in prealabil de la furnizor, se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, copiat în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a furnizorului. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop commercial sau in alte scopuri ce depasesc sfera copiei private prevazute de lege si fara a avea in prealabil un consimtamant expres al furnizorului constituie o incalcare a termenilor si conditiilor si a prevederilor legale in vigoare.

3. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in orice fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea.

Prezentarea produselor in magazinul onine
www.betisoare.ro

4. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca imaginile de prezentare sa fie cat mai fidele si sa redea culorile reale ale produselor prezentate pe website. Atragem atentia asupra faptului ca nuanta culorii pe care o vizualizati dumneavoastra depinde de setarile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor si echipamentelor folosite la imprimarea acestora. Ca atare furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele diferente de culoare.

Informatii privind expedierea comenzilor

5. Procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor, expedierea lor prin servicii de curierat rapid, se va face in termen de cel mult 3 zile lucratoare. Confirmarea unei comenzi lansate cu success se va realiza telefonic sau prin trimiterea unui e-mail. Daca nu ati primit mesajul nostru de confirmare a comenzii, va rugam sa ne contactati prin e-mail ori telefonic.

6. Termenul de expediere poate fi prelungit in cazul unor evenimete independente de furnizor (greve ale firmelor de transport, etc.) sau in cazul in care se constata ca datele de identificare ale cumparatorului sau ale adresei de livrare sunt incomplete sau inexacte, caz in care va vom contacta pentru remedierea acestor aspecte.

7. Livrarea produselor comandate se va realiza prin cu ajutorul companiei de curierat rapid Cargus. Costul transportului comenzilor cu valoare mai mica de 400 lei va fi suportat integral de cumparator. De asemenea, cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (ambalare, taxele aparute in urma depozitarii coletelor la firma de curierat, etc.).

8. NU livram prin Posta Romana. Perioadele de asteptare pentru depunerea coletelor sau incasarea mandatelor sunt foarte mari, motiv pentru care am decis sa nu mai colaboram cu aceasta companie. Va rugam, nu insistati!

9. Costurile de expediere pentru un colet (cu greutatea mai mica de 10 Kg) sunt de 19 lei. Expedierea se face prin curier rapid pe tot teritoriul României.

Plata

10. Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

a) plata la livrare, ramburs prin numerar sau plata cu card la curier;

b) plata in avans prin virament bancar sau Mobil Pay.

Reduceri sau avantaje client:

11. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 400 lei, oferim TRANSPORT (gratuit pentru dvs.) platit de Elvero Trade SRL pe teritoriul Romaniei prin curier rapid.

Denuntare unilaterala

12. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului, la adresa office(at)betisoare.ro, că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. In acest caz, cumparatorul este obligat sa achite integral costul returnarii produselor. In cazul coletelor ce au beneficiat de livrare gratuita, din valoarea returnata va fi retinuta si contravaloarea transportului initial.

13. In situatia prevazuta la pct. 12 returnarea se face în termen de 14 zile calendaristice de la data la care acesta a comunicat furnizorului decizia sa de renunțare, iar  produsul trebuie sa aiba eticheta originala, sa nu fi fost folosit/ purtat, sa nu fie deteriorat si sa fie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! In cazul in care nu sunt indeplinite aceste conditii legate de conformitatea produsului, suma de rambursat va fi diminuata corespunzător cu pierderile suferite de bunul returnat. Cumparatorul va suporta costul returnarii produselor, nu primim coletele ale caror taxe de expediere nu a fost achitate de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs!

14. Contravalorea marfii returnate, in acord cu cele mentionate anterior, va fi platita clientului la momentul reintrarii in posesia acesteia, dupa verificarea conformitatii acesteia, prin mandat postal sau prin transfer bancar in contul indicat de cumparator.

15. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos, fictiv, provenite de la persoane care nu si-au onorat angajamentele anterioare, nu au putut fi contactate pentru confirmarea comanzii sau in cazul in care nu au fost furnizate informatiile prevazute la pct. 7 in termen de 2 zile de la solicitarea furnizorului.

Securitatea datelor personale

16. Furnizorul respectă cadrul legal în vigoare, național și comunitar, din domeniul protecției datelor cu caracter personal.

17. Datele cu caracter personal, ale cumpărătorilor, pe care le prelucrăm: numele și prenume, adresa de e-mail, adresa de livrare și/sau de facturare, numărul de telefon, cont bancar (doar în cazul returului), produsele comandate/achiziționate/returnate, adresa IP, corespondența purtata in mediul electronic (de exemplu in cazul unei solicitari de anulare a unei comenzi). Prin plasarea unei comenzi la Furnizor, vă dați acordul expres și neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute în prezenta secțiune.

18. Furnizorul colectează informațiile prevăzute la pct.22 în vederea:
– onorării și expedierii comenzilor;
– informării asupra statusului comenzilor;
– aplicării politicii de retur;
– obținerii, de la cumpărător, a informațiilor necesare îndeplinirii obligațiilor contractuale;
– furnizării de răspunsuri, la solicitările cumpărătorilor;
– respectării obligațiilor legale în vigoare din domeniile fiscal, financiar, protecției consumatorilor, civil, penal, precum și a probării respectării acestora în fața instituțiilor statului cu atribuții în aceste domenii;
– remedierii eventualelor probleme de ordin tehnic sau de securitate a site-ului.
Datele dvs. personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site.
Atragem atenția asupra faptului că în lipsa acestora nu am putea onora comenzile/retururile dvs., nici din punct de vedere funcțional și nici din punct de vedere legal.

24. Cumpărătorul are dreptul de a fi informat în ceea ce privește prelucrarea datelor sale, de a avea acces la acestea, de a le rectifica, de a le șterge, de a-și retrage consimțământul în ceea ce privește prelucrarea acestora. Exercitarea acestor drepturi se poate face prin transmiterea unei solicitări la adresa de e-mail office(at)betisoare.ro.Furnizorul va analiza aceste solicitări, asigurându-se că acestea nu aduc atingere altor obligații legale ale furnizorului.