Betisoare parfumate Nippon Kodo

  • 1
  • 2

Betisoare parfumate Nippon Kodo vin în trei colecții: Kayuragi, Morning Star și Herb and Earth

Gama Kayuragi

În această colecție sunt incluse cele mai elegante si rafinate arome ce au fost selecționate pentru realizarea unor produse Premium. Aceste bețișoare sunt realizate fără lemn de bambus, doar rășină, astfel, în timpul arderii, rezultă mai puțin fum iar aromele sunt delicate și ușor perceptibile. Elegnața lor nu vine doar din calitatea aromelor ci și a ambalajului folosit. Astfel, bețișoarele parfumate japoneze Kayuragi sunt ambalate într-o cutie realizată din lemn si carton. Bețele parfumate Kayuragi vin însoțite de un suport ceramic ce are rolul de a susține bețișorul in timpul arderii.

Gama Herb and Earth

Gama de bețișoare Herb and Earth conține sortimente elegante, parfumate cu uleiuri esențiale fixate pe o tijă fină din lemn de bambus. Astfel arderea și parfumarea spațiului se realizează cu degajarea unei cantități minime de fum.

Gama Morning Star

În această colecție sunt incluse numeroase sortimente de arome rafinate. Aceste bețișoare parfumate sunt realizate fără lemn de bambus, doar rășină, astfel, în timpul arderii, rezultă mai puțin fum iar aromele sunt delicate și ușor perceptibile. Bețele parfumate Morning Star vin însoțite de un suport ceramic ce are rolul de a susține bețișorul in timpul arderii.