Suport din ceramica pentru betisoare model mandala colorata

55.00 lei

Suport cu modelul unei mandala colorate pentru ars betisoare si conuri parfumate, realizat din ceramică cu formă pătrată.

Dimensiuni suport bețișoare de ars parfumate: 10 cm x 10 cm diametrul, 1.5 cm grosime

1 în stoc

Suport din ceramică pentru ars betisoare si conuri parfumate, cu model mandală colorată

Dimensiuni suport ceramica pentru betisoare model mandala: 10 cm x 10 cm diametrul, 1.5 cm grosime

Suport ceramica pentru betisoare model mandala, realizat din cercamică și cu formă pătrată. Pe suprafața suportului ceramică pentru arderea bețișoarelor parfumate este se află o decorațiune reprezentănd o frumoasă mandală colorată în nuanțe predominante de violet. Suportul din ceramică pentru arderea bețișoarelor parfumate și conurilor parfumate este un accesoriu pentru fumigații cu bete și conuri parfumate.

Suportul ceramic susține bețișoarele în poziție oblică în timpul arderii. Suportul dispune de 2 orificii pentru susținerea bețișoarelor parfumate în timpul arderii. Astfel, acest suport poate susține până la 2 bețișoare parfumate în același timp.

Chiar dacă materialul din care este realizat acest suport este unul rezistent la scrumul rezultat în urma arderii bețișoarelor și conurilor parfumate, vă sfătuim să nu lăsați nesupravegheat un bețisor sau con parfumat aprins!

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.