Set bețe parfumate Dragon Incense Gift Pack, Age of Dragons

70.00 lei

(1 customer review)

Colecție de bețișoare parfumate consacrate dragonilor, cu arome diferite. Set Dragon Incense Gift Pack cu bețe parfumate pentru fumigații de la Anne Stokes.

Dragon Incense Gift Pack este un set tematic de bețișoare parfumate, consacrate dragonilor, din colecția Anne Stokes. Setul Age of Dragons conține 6 cutii hexagonale cu bețișoare parfumate, pentru 6 tipuri distincte de dragoni.

 

1 în stoc

Colecție de bețișoare parfumate consacrate dragonilor, cu arome diferite. Set Dragon Incense Gift Pack cu bețe parfumate pentru fumigații de la Anne Stokes

Dragon Incense Gift Pack este un set tematic de bețișoare parfumate, consacrate dragonilor, din colecția Anne Stokes. Setul Age of Dragons conține 6 cutii hexagonale cu bețișoare parfumate, pentru 6 tipuri distincte de dragoni, fiecare având un parfum specific, astfel:

Desert Dragon

O cutie cu bețe parfumate cu aromă de lemn de santal.

Fire Dragon

O cutie cu bețișoare parfumate aromă Dragon’s Blood.

Rock Dragon

O cutie cu bețișoare parfumate cu aromă de tămâie și smirnă.

Weather Dragon

O cutie bețișoare parfumate cu aromă de patchouli.

Silver Dragon

O cutie cu bețișoare parfumate cu aromă de mosc alb.

Golden Mountain Dragon

O cutie cu bețe parfumate cu parfum de opium.

Fiecare cutie hexagonală conține 20 de bețișoare parfumate pentru fumigații.

 

Doriți să citiți despre beneficiile arderii de bețișoare parfumate? Va invităm să accesați articolul Șase motive să arzi bețișoare parfumate

  1. (verified owner)
    5 out of 5

    Am cumparat setul ca si cadou pentru un prieten. Betisoarele au mirosuri foarte placute si fiecare miros este unic in felul sau. Am primit si cateva betisoare cadou. Recomand cu placere acest set.

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.