Lumânare violet, mică cu uleiuri esentiale – Chakra Ajna

23.00 lei

Lumânarea chakrei Ajna, chakra celui de-al treilea ochi, a intuitiei, realizata din uleiuri esentiale de lavanda, brad si musetel. Lumanare parfumata naturala, nontoxica, un mijloc natural de parfumare a casei, cabinetului de terapie sau biroului

Dimensiunile lumânării cu uleiuri esențiale: 4.7 cm înalțime, 3.9 cm diametrul bazei inferioare, 4.4 cm diametrul bazei superioare
Pentru a comanda suport  din sticlă pentru arderea acestui tip de lumânare cu uleiuri esențiale, aici.

Timp de ardere în suportul de sticlă: 14-16 ore.

12 în stoc

Această lumânare naturală, pentru chakra Ajna, centrul celui de-al treilea ochi, este realizata din ceara de palmier si uleiuri esentiale de lavandă, brad si museţel. Stearina sau ceara de palmier reprezintă o sursă regenerabilă de materie primă. Aceasta permite lumânării să aibă o flacără curată şi fără fum, arzând până la ultimă picătură. Aceste lumânări nu conţin plumb, zinc, ceară de albine, parafină sau aditivi sintetici iar fitilul este realizat din bumbac pur.

Lumânările păstrează bogăţia aromelor întâlnite în natură graţie uleiurilor esenţiale pure de flori sau plante ce au abilitatea de a revitaliza, alina, vindeca sau proteja. Fiecare lumânare este infuzată cu uleiuri esenţiale selectate pentru beneficiile aromoterapeutice de a echilibra fiecare centru energetic, chakra.Un produs de calitate ce vă va susține în practicile de purificare energetică, meditație, fiind și un mijloc natural de parfumare a casei, cabinetului de terapie sau biroului.

Lumânarea a fost realizata în Indonezia.

ATENȚIE! Înante de ardere este necesar să îndepărtați folia de plastic în care este ambalată și să o fixați într-un suport ignifug.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.