Lumanare parfumata Spa cu uleiuri esentiale de mandarina si lavanda

23.00 lei

Lumânare naturală parfumată din ceară de plamier cu uleiuri esențiale de mandarină și lavandă. Lumânare parfumată, de calitate superioară, cu arome reconfortante, relaxante pentru aromoterapie și parfumarea camerei.

Dimensiunile lumânării parfumate cu uleiuri esențiale: 4.7 cm înalțime, 3.9 cm diametrul bazei inferioare, 4.4 cm diametrul bazei superioare

 

4 în stoc

Lumânare naturală parfumată cu uleiuri esențiale de mandarină și lavandă. Lumânare parfumată cu arome reconfortante, relaxante pentru aromoterapie și parfumarea camerei.

Dimensiunile lumânării parfumate cu uleiuri esențiale: 4.7 cm înalțime, 3.9 cm diametrul bazei inferioare, 4.4 cm diametrul bazei superioare

Timp de ardere în suportul de sticlă: 14-16 ore.

Lumânarea parfumată Spa, din ingrediente naturale, conține ceară de palmier și uleiuri esențiale naturale de mandarina și lavandă, putând fi folosită atât pentru parfumarea camerelor ca un odorizant natural, cât și pentru beneficiile aromaterapiei cu uleiuri esențiale. Uleiurile esențiale de lavandă și mandarină sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant si reconfortant.

Stearina sau ceara de palmier reprezintă o sursă regenerabilă de materie primă. Aceasta permite lumânării să aibă o flacără curată şi fără fum, arzând până la ultimă picătură. Aceste lumânări nu conţin plumb, zinc, ceară de albine, parafină sau aditivi sintetici iar fitilul este realizat din bumbac pur.

Pentru recipientul din sticlă pentru arderea acestui tip de lumânare cu uleiuri esențiale, aici.

Lumânările păstrează bogăţia aromelor întâlnite în natură graţie uleiurilor esenţiale pure de flori sau plante ce au abilitatea de a revitaliza, alina, vindeca sau proteja. Fiecare lumânare este infuzată cu uleiuri esenţiale selectate pentru beneficiile aromoterapeutice.

Lumânare parfumată realizata în Indonezia.

Îndepărtați ambalajul înainte de a aprinde lumânarea!

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.