Lumanare parfumata Arhanghelul Raziel cu uleiuri esentiale

35.00 lei

Lumânare parfumată consacrată Arhanghelului Raziel cu 3% uleiuri esențiale pure de lavandă, brad și mușețel. Lumânarea are cu un suport de sticlă pentru ardere. Lumânare realizată din ceară naturală de palmier și fitilul este realizat din bumbac pur.

2 în stoc

Lumânare parfumată Arhanghelul Raziel cu uleiuri esențiale naturale de lavandă, brad și mușețel

Lumânare parfumată Arhanghelul Raziel cu uleiuri esentiale, realizată în Indonezia. Lumânare parfumată consacrată Arhanghelului Raziel cu 3% uleiuri esențiale pure de lavandă, brad și mușețel. O lumânare parfumată de calitate superioară cu plăcute arome naturale florale. Lumânarea are cu un suport de sticlă pentru ardere.

Dimensiuni lumânarea parfumată Arhanghelul Raziel cu uleiuri esențiale: 6.3 cm înalțime, 5.5 cm diametrul bazei superioare

Timp de ardere în suportul de sticlă: 14-16 ore.

Lumânarea parfumată este realizată din ceară naturală de palmier. Stearina sau ceara de palmier este o sursă regenerabilă de materie primă. Aceasta permite lumânării să aibă o flacără curată şi fără fum, arzând până la ultimă picătură. Aceste lumânări nu conţin plumb, zinc, ceară de albine, parafină sau aditivi sintetici iar fitilul este realizat din bumbac pur.
Lumânare parfumată pentru aromaterapie ce păstrează bogăţia miresmelor naturale ale uleiurilor esenţiale ce au abilitatea de a revitaliza, alina, vindeca sau proteja. Fiecare lumânare naturală parfumată este infuzată cu uleiuri esenţiale selectate pentru beneficiile lor aromoterapeutice. De asemenea, aceste lumanari pot fi un odorizant natural pentru parfumarea casei, biroului, a spațiilor în general.

Despre Arhanghelul Raziel

Numele lui Arhanghelului Raziel înseamnă „secretul lui Dumnezeu” sau „taina lui Dumnezeu”, acesta lucrând lângă Dumnezeu, cunoscând secretele Universului, modul de funcționare a acestuia. Astfel, Arhanghelul Raziel ne poate ajuta să înțelegem învățături ezoterice, principiile manifestării, ale geometriei sacre, ale fizicii cuantice și alte asemenea informații elevate. Arhanghelul Raziel ne susține în conexiunea cu înțelepciunea divină din noi. El susține conexiunea noastră cu Universul, astfel încât să putem accesa informațiile, cunoștințele și înțelepciunea pe care suntem meniți să le primim.
Un alt lucru pe care el îl face este să ne susțină în creșterea noastră spirituală și în trezirea noastră spirituală. El ne susține în înțelegerea a cine suntem cu adevărat și, ca parte a acestui fapt, ne ajută să vedem lucrurile dintr-o perspectivă superioară. Ca suflete care trăiesc vieți umane pe Pământ, trecem prin multe provocări și experiențe diferite. Arhanghelul Raziel ne ajută să înțelegem fiecare dintre aceste experiențe. El ne ajută să înțelegem lecțiile din spatele lor ce servesc la creșterea sufletului nostru.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.