Lumanare parfumata Arhanghelul Gabriel cu uleiuri esentiale

35.00 lei

Lumânare parfumată consacrată Arhanghelului Gabriel cu 3% uleiuri esențiale pure de paciuli și tămâie. Lumânarea are cu un suport de sticlă pentru ardere. Lumânare realizată din ceară naturală de palmier și fitilul este realizat din bumbac pur.

2 în stoc

Lumânare parfumată Arhanghelul Gabriel cu uleiuri esențiale naturale de paciuli și tămâie

Lumânare parfumată Arhanghelul Gabriel cu uleiuri esentiale, realizată în Indonezia. Lumânare parfumată consacrată Arhanghelului Gabriel cu 3% uleiuri esențiale pure de paciuli și tămâie. O lumânare parfumată de calitate superioară cu plăcute arome naturale. Lumânarea are cu un suport de sticlă pentru ardere.

Dimensiuni lumânarea parfumată Arhanghelul Gabriel cu uleiuri esențiale: 6.3 cm înalțime, 5.5 cm diametrul bazei superioare

Timp de ardere în suportul de sticlă: 14-16 ore.

Lumânarea parfumată este realizată din ceară naturală de palmier. Stearina sau ceara de palmier este o sursă regenerabilă de materie primă. Aceasta permite lumânării să aibă o flacără curată şi fără fum, arzând până la ultimă picătură. Aceste lumânări nu conţin plumb, zinc, ceară de albine, parafină sau aditivi sintetici iar fitilul este realizat din bumbac pur.
Lumânare parfumată pentru aromaterapie ce păstrează bogăţia miresmelor naturale ale uleiurilor esenţiale ce au abilitatea de a revitaliza, alina, vindeca sau proteja. Fiecare lumânare naturală parfumată este infuzată cu uleiuri esenţiale selectate pentru beneficiile lor aromoterapeutice. De asemenea, aceste lumanari pot fi un odorizant natural pentru parfumarea casei, biroului, a spațiilor în general.

Despre Arhanghelul Gabriel

Numele Arhanghelului Gabriel înseamnă „Puternic ca Dumnezeu” sau „Dumnezeu este puterea mea”. A fi puterea lui Dumnezeu înseamnă că el poate insufla în noi mentalitatea „Nu renunța niciodată” și să ne arate cum să cerem ajutor atunci când avem nevoie de el! Acest arhanghel este un mesager divin. El lucrează cu pace și răbdare pentru gestionarea timpului, acordând timp suplimentar pentru îndeplinirea sarcinilor importante. Dacă ai timp scurt pentru un termen limită și ai nevoie de puțin ajutor, ivoca-l pe Gabriel să te asiste.
Arhanghelul Gabriel veghează asupra copiilor de la bebeluși la adolescenți, pentru a se asigura că aceștia își dezvoltă abilitățile și pentru a-i ajuta pe părinți și tutori să înțeleagă nivelul lor de comunicare. Arhanghelul Gabriel susține ridicarea vibrațiilor, facilitatrea înțelegerii înțelepciunii noastre interioare și a mesajelor divine, intuiția și îndepărtarea credințele limitative care vă împiedică să credeți în voi înșivă.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.