Lumânare verde, mică cu uleiuri esentiale – Chakra Anahata

23.00 lei

Lumânare cu uleiuri esențiale de lavandă, portocală şi mandarină, pentru chakra Anahata, chakra inimii, chakra iubirii necondiţionate

Dimensiunile lumânării cu uleiuri esențiale: 4.7 cm înălțime, 3.9 cm diametrul bazei inferioare, 4.4 cm diametrul bazei superioare

Pentru a comanda suport  din sticlă pentru arderea acestui tip de lumânare cu uleiuri esențiale accesati aici

Timp de ardere în suportul de sticlă: 14-16 ore.

10 în stoc

Această lumanare pentru chakra inimii, Anahata, este realizată din stearină şi uleiuri esentiale: lavandă, portocală si mandarină.

Stearina sau ceara de palmier reprezintă o sursă regenerabilă de materie primă. Aceasta permite lumânării să aibă o flacără curată şi fără fum, arzând până la ultimă picătură. Aceste lumânări nu conţin plumb, zinc, ceară de albine, parafină sau aditivi sintetici iar fitilul este realizat din bumbac pur.

Lumânările păstrează bogăţia aromelor întâlnite în natură graţie uleiurilor esenţiale pure de flori sau plante ce au abilitatea de a revitaliza, alina, vindeca sau proteja. Fiecare lumânare este infuzată cu uleiuri esenţiale selectate pentru beneficiile aromoterapeutice de a echilibra fiecare centru energetic/chakra.

Lumânarea a fost realizata în Indonezia.

ATENȚIE! Înante de ardere este necesar să îndepărtați folia de plastic în care este ambalată și să o fixați într-un suport ignifug (precum un pahar din sticla sau vas ceramic).

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.