Beţişoare parfumate Lavender Marco Polo’s Treasures

33.00 lei

Beţişoare parfumate naturale Lavender, Marco Polo’s Treasures, cu lavandă

 

Bețișoarele parfumate Lavender, de la Marco”s Polo Treasures, pentru fumigații, sunt realizate din ingrdiente naturale. Aceste bețișoare parfumate sunt realizate manual, in India, fără compromisuri, din ingrediente naturale controlate si aprobate ECOCERT. Astfel, bețele parfumate naturale Lavender sunt bețișoare pentru fumigații de calitate superioara ce au în compoziție ulei esențial de lavandă.

Cutia conține 10 bețișoare parfumate, 20 grame, păstrate în cutie din carton reciclabil.

3 în stoc

Ce este Lavandula Hybrida

 

Lavanda a fost folosita din cele mai vechi timpuri, fiind mentionata in scrierile medicilor din Grecia antica. Lavanda a fost foarte folosita în medicina traditionala pentru multe boli infecțioase și are un efect calmant asupra sistemului nervos. Aroma degajata de arderea lavandei restabilește echilibrul emoțional. Are actiune purificatoare și creează o atmosferă liniștită, armonioasă. Lavanda atrage, de asemenea, energii de vibratie inalta, angelice. Lavanda aduce o energie pozitivă, deschide chakra inimii și calmează mintea.

Aceste bețe parfumate premium pot fi folosite în scopuri de aromaterapie, pentru purificarea energetică a aurei, casei, pentru facilitarea stării de meditație și rugăciune, sau pur și simplu, pentru înmiresmarea spațiului. Bețișoarele parfumate Lavender, din colecția Marco Polo’s Treasures, sunt ambalate în cutii aspectuoase, cu multe informații utile, excelente pentru a fi dăruite cuiva drag ori pentru uzul propriu.

Atentionare: Folositi intotdeauna un suport potrivit pentru arderea betisoarelor parfumate. Aveti grija ca cenusa rezultata in urma arderii sa cada intr-un recipient ignifug.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.