Betisoare parfumate HEM Business

4.00 lei

Bețișoarele parfumate Business sunt potrivite pentru toți cei care au intenția să își crească business-ul, să își fructifice proiectele și să încheie contracte cu partenerii optimi pentru ei.

Cum folosim bețișoarele parfumate HEM Business?

Înainte de a aprinde bețișoarele parfumate, se recomandă deschiderea unui geam pentru a permite aerului să intre, astfel încât fumul parfumat degajat de bețișorul aprins să nu fie prea intens sau înecăcios.

După ce ați aprins bețișorul este nevoie de un suport în care să fie fixat. Simplu sau complex, suportul trebuie sa susțină bețișorul pe timpul arderii și să colecteze cenușa rezultată. Puteți folosi și un vas cu nisip drept suport.

Când să nu folosim bețișoarele parfumate HEM Business?

Dacă știți că suferiți de probleme respiratorii, rinite alergice, etc. vă recomandăm să fiți precauți cu arderea unor asemenea produse. Aprindeți puțin bețișorul apoi stingeți-l și decideți dacă sunt potrivite. 

Aceste bețișoare parfumate sunt realizate în India.

IMPORTANT

Bețișoarele parfumate nu trebuie sa fie la îndemâna copiilor.

Bețișorul aprins nu trebuie lăsat nesupravegheat. 

Doriți să citiți mai multe despre bețișoarele parfumate? Accesați articolul Șase motive să arzi bețișoare parfumate

Vă recomandăm și conurile parfumate Attracts Money. Le găsiți aici

 

10 în stoc

Bețișoare parfumate Hem destinate prosperității în afaceri

Bețișoarele parfumate Business sunt recomandate a fi folosite la debutul unui proiect, activitate sau negocieri. Pentru o mai bună conectare la energia prosperității, a banilor și abundenței financiare, aprindeți bețișorul cu intenția setată pe succes.

Puteți aprinde un bețișor parfumat Business și la începutul zilei de lucru, stabilindu-vă mental activitățile profesionale ce urmează a fi întreprinse. Vizualizați succesul!

Cutia conține 20 de bețișoare parfumate cuprinse într-o folie de polietilenă apoi inserate într-o cutie hexagonală din carton.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.