Conuri parfumate backflow Satya White Sage

30.00 lei

Conuri parfumate backflow White Sage cu fum curgator de la Satya

Cutia contine 24 de conuri parfumate backflow de calitate superioară produse de compania indiană Satya pentru delectarea olfactivă şi vizuală a utilizatorilor.

Conuri parfumate backflow White Sage cu fum curgator conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Acest tip de con aromat este realizat cu o nişă în partea inferioară, fapt ce face posibilă curgerea fumului atunci când este plasat într-o candelă de permite aces lucru

Vă recomandăm arderea acestor conuri parfumate backflow cu fum curgator doar într-o candelă ceramică back flow!

8 în stoc

Conuri parfumate backflow White Sage cu fum curgator

Conuri parfumate backflow White Sage cu fum curgator cu aromă de salvie albă. Salvia albă a fost si este considerată o plantă sacră. Salvia a jucat un rol important în ritualurile spirituale occidentale precum și șamanice. Pentru triburile nativ americane, salvia este o plantă de purificare, și este arsă înaintea, în timpul și după ritualuri sacre. În practicile neo-samanice, salvia uscată este de obicei arsă ca o tămâie, în scopul de a obține o îndrumare din partea ghizilor spirituali. În Wicca, salvia este de obicei folosită pentru a inspira înțelepciune, pentru protecție, curățare, purificare și chiar prosperitate.

Pentru arderea conurilor parfumate cu fum curgator este necesară utilizarea unor candele backflow ce permit curgerea fumului emanat de aceste conuri aromate în timpul arderii.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.