Conuri parfumate backflow Lavender Satya

30.00 lei

Cutia de conuri parfumate backflow Lavender Satya  conține 24 de conuri parfumate backflow de calitate superioară cu aroma de lavandă.

Vă recomandăm arderea acestor conuri parfumate back flow cu fum curgator doar într-o candelă ceramică backflow, ce permite curgerea fumului!

1 în stoc

Conuri parfumate backflow Laveder de la Satya, cu aroma de lavandă pentru candele backflow

Cutie cu conuri parfumate backflow Lavender Satya, conuri pentru ars cu fum curgător. Conurile parfumate cu aroma de lavandă sunt realizate pentru candelele backflow cu fum curgător.

Cutia de conuri parfumate backflow Lavender Satya conține 24 de conuri parfumate backflow de calitate superioară cu aromă de flori de lavandă.

Lavanda a fost folosita din cele mai vechi timpuri, fiind mentionata in scrierile medicilor din Grecia antica. Potrivit scrierilor romane, lavanda era folosita in apa pentru baie. Fumigatiile cu lavanda erau deseori folosite in casele cu bolnavi de ciuma. Astfel lavanda a fost foarte folosita în medicina traditionala pentru multe boli infecțioase și are un efect calmant asupra sistemului nervos. Aroma degajata de arderea lavandei restabilește echilibrul emoțional. Are actiune purificatoare și creează o atmosferă liniștită, armonioasă. Lavanda atrage, de asemenea, energii de vibratie inalta, angelice. Lavanda aduce o energie pozitivă, deschide chakra inimii și calmează mintea.

Vă recomandăm arderea acestor conuri parfumate back flow cu fum curgator doar într-o candelă ceramică backflow, pentru a permite curgerea fumului!

Conurile parfumate backflow sunt cunoscute drept conuri parfumate cu fum greu ce curge. Efectul vizual obținut prin arderea conurilor aromate back flow este placut si linistitor.

Conuri de ars backflow cu fum greu ce curge, produse de aromaterapie, folositoare pentru meditație, rugăciune, contemplare sau pur și simplu pentru parfumarea casei, cabinetului, biroului ori magazinului.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.