Conuri parfumate backflow Dragon’s Blood Satya

30.00 lei

Cutia de conuri parfumate backflow Dragon’s Blood Satya  conține 24 de conuri parfumate backflow de calitate superioară cu aroma de tămâie sânge de dragon.

Vă recomandăm arderea acestor conuri parfumate back flow cu fum curgator doar într-o candelă ceramică backflow, ce permite curgerea fumului!

1 în stoc

Conuri parfumate backflow Dragon’s Blood de la Satya, cu aroma de tămâie sânge de dragon pentru candele backflow

Cutie cu conuri parfumate backflow Dragons Blood Satya, conuri pentru ars cu fum curgător. Conurile parfumate cu aroma de tămâie sânge de dragon sunt realizate pentru candelele backflow cu fum curgător.

Cutia de conuri parfumate backflow Dragons Blood Satya conține 24 de conuri parfumate backflow de calitate superioară cu aromă de rășină sânge de dragon.

Dragon’s blood este o rășină roșiatică produsă de anumite specii de copaci. Tămâia sânge de dragon este utilizată pentru îndepărtarea energiilor negative și pentru a crea o barieră de protecție împotriva acestora.

Vă recomandăm arderea acestor conuri parfumate back flow cu fum curgator doar într-o candelă ceramică backflow, pentru a permite curgerea fumului!

Conurile parfumate backflow sunt cunoscute drept conuri parfumate cu fum greu ce curge. Efectul vizual obținut prin arderea conurilor aromate back flow este placut si linistitor.

Conuri de ars backflow cu fum greu ce curge, produse de aromaterapie, folositoare pentru meditație, rugăciune, contemplare sau pur și simplu pentru parfumarea casei, cabinetului, biroului ori magazinului.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.