Conuri parfumate Attracts Money, Hem, Atrage Bani

4.00 lei

Inainte de a prinde un con, este important sa va canalizati energia pe atragerea abundentei, fie prin intentie fie prin afirmatii precum : „Atrag in viata mea, abundenta pe toate planurile!”

Folositi timpul prezent atunci cand faceti o afirmatie! Depuneti efortul necesar materializarii dorintelor, alimentati proiectele cu energie si munca, fiti recunoscatori pentru ajutoarele pe care le primiti (uneori faptul ca un proiect nu devine realitate poate fi o binecuvantare pe care o intelegem ulterior)!

 

 

29 în stoc

Cutia din imagini contine 10 conuri parfumate denumite Attracts Money, de culoare maronie cu aroma placute si un suport metalic circular pe care puteti arde un con.

 

Aprindeti vârful unui con parfumat, lăsaţi-l sa ardă pentru câteva secunde apoi stingeţi-i flacara. Conul va continua să ardă mocnit, producând fumul aromat iar dvs. puteti continua activitatea care va favoriza aparitia si dezvoltarea abundentei in viata dvs!

 

Vă recomandăm să folosiţi un suport solid, ignifug, pentru arderea conurilor şi să nu lăsaţi nesupravegheat conul parfumat după ce l-aţi aprins!

 

Doriti sa vedeti ce va putem oferi drept suport de ardere? Accesati aici sectiunea Suporti pentru ardere

 

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.