Candelă pentru arderea de tamâie sau uleiuri

195.00 lei

Modelul din imagini este o candelă realizată din sfalerit, denumit si piatra de săpun. Culoarea este neagră cu tente cenușii.

În această candelă puteți arde tămâie, folosind sita ori uleiuri volatile, folosind cuva. Căldura necesară arderii este oferită de o lumânare (tip pastilă). Nu este inclusă în pachet.

Pereții candelei sunt elegant lucrați pentru a permite aportului de aer dar, mai ales, pentru a oferi un joc de lumini plăcut atunci când lumânarea este aprinsă iar camera este întunecată.

Cum folosesc candela?

Candela este dotată cu o sită pe care poate fi puse diverse elemente: tămâie, rumeguș de lemn aromat (palo santo, cedru, brad, santal, etc.), plante sacre (salvie, isop, iarbă dulce/sweetgrass, mentă, cimbru, busuioc, etc.).

 

Stoc epuizat

Cum curăț candela?

Curățarea sitei se va face cu o perie sau bucata de lemn, atunci când rășina (tămâia arsă și consumată) este maleabilă și poate fi mai ușor îndepărtată decât atunci când este rece si rigidă.

Dacă este nevoie, candela va fi ștearsă cu o cârpă umedă iar cuva poate fi spălată cu detergent de vase pentru îndepărtarea urmelor de ulei rezultate în urma folosirii.

 

Atenție: tămâia se arde doar pe sită, nu în cuva pentru uleiuri.

 

Pentru a încălzi uleiuri volatile se va folosi doar cuva, sita trebuie înlăturată. Este nevoie să acordați atenție combinației de apă și uleiuri volatile, adăugând 2-3 picături de ulei in cuva plină cu apă plată.

 

Candela nu va fi lăsată nesupravegheată atunci când are lumânarea aprinsă.

 

Greutatea candelei este de aprox 600 gr, înălțimea de 11 cm iar diametrul de 9 cm.

Lumânarea nu este inclusă în pachet.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.