Buchet de salvie alba si sweetgrass

35.00 lei

Buchet de salvie alba și sweetgrass, plante uscate pentru ars

Buchetul este realizat din crengute uscate de salvie alba si iarba dulce sau sweetgrass, ce actioneaza preponderent pentru purificarea aerului din incaperi si pentru vindecare emotionala.

Buchetul de salvie alba si sweetgrass are lungimea de 10 cm

2 în stoc

Buchet de salvie alba si sweetgrass pentru ars. Un buchet inspirat din ramuri uscate de salvie albă și iarbă dulce sau sweetgrass

O vindecătoare nativă americană, Whitehorse Woman, spunea: „Fumigatia este un proces în doi pași pentru mine. Folosesc salvia pentru a îndepărta energia nedorită și Sweetgrass pentru a invita energia dorită. ” Cu alte cuvinte, salvia șterge negativitatea și iarba dulce aduce pozitivitate.
Astfel, inspirandu-ne din tradițiile indigenilor, arderea de salvie si sweegrass este excelenta pentru ritualurile de eliberare, deoarece odată ce eliberați ceea ce nu vă mai servește, vă va ajuta să invitați energii pozitive în viața voastră.

Despre proprietatile sweetgrass

Sweetgrass, in traducere iarba dulce, numita si iarba sfanta, iarba Mariei, iarba de vanilie. Sweetgrass este originala din Eurasia si America de Nord, fiind considerata o planta sacra de populatile indigene din Canda si America. Aroma degajata prin ardere este dulce, de vanilie.
Utilizarea fumigatiilor cu Sweetgrass în scopuri spirituale este foarte veche. Indigenii autohtoni americani considerau Sweetgrass ca un remediu sacru. Si astăzi este folosită în ritualurile șamanice de purificare, vindecare si invocare a spiritelor benefice. Fumul provenit din împletitura de iarba dulce se consideră că atrage spiritele bune si energiile pozitive. Este folosit ca un instrument pentru a purifica aura persoanelor, obiectele și spatiile de locuit sau destinate practicilor spirituale sau terapeutice. Iarba dulce poate fi, de asemenea, purtată ca o amuletă protectoare.

Despre proprietatile salviei albe

Salvia a fost si este considerată o plantă sacră, iar acesta a jucat un rol important în ritualurile spirituale occidentale precum și șamanice. Pentru triburile nativ americane, salvia este o plantă de purificare, și este arsă înaintea, în timpul și după ritualuri sacre. Cea mai cunoscută specie de salvie, utilizată în acest scop, este salvia albă. În practicile neo-samanice, salvia uscată este de obicei arsă ca o tămâie, în scopul de a obține o îndrumare din partea ghizilor spirituali. În Wicca, salvia este de obicei folosită pentru a inspira înțelepciune, pentru protecție, purificare și chiar prosperitate.
Studii ulterioare au demonstrat că salvia conține ingrediente active care stimulează producerea substanțelor chimice ce sustin transmiterea de mesaje în creier. Oamenii de știință de la Universitățile din Newcastle și Northumbria au testat 44 de persoane prin administrarea, fie de salvie fie a unor medicamente placebo. Rezultatele au aratat ca persoanele care au primit salvie s-au comportat mai bine la testele de memorie.
Stiinta a confirmat faptul ca salvia alba emite ioni negativi, acele „vitamine ale aerului” cu efecte binefacătoare asupra organismului.

Despre fumigatii

Din vremuri stravechi se credea că fumigațiile cu plante sacre au puterea de a alunga duhurile rele, bolile, energiile negative din casele oamenilor. Fumul rezultat din arderea plantelor sacre ajuta trupul, dar si sufletul, restabilea pacea in suflete si in minte. Samanii indieni credeau ca fumul se agata de tot ce este malefic intr-o casa, risipind relele, demonii, bolile. Si azi, fumul plantelor de leac combate deopotriva microbii si energiile negative din casă, mai ales când a fost cineva bolnav. Fumigațiile ajută când te muți într-o casă nouă, când faci o schimbare importantă sau când familia trece printr-o perioadă mai grea, incercata.

Pentru arderea în siguranță a acestui buchet de salvie alba si sweetgrass va recomandam folosirea unui suport ignifug. Acesta poate fi un vas cu nisip, farfurie ceramică sau scoică.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.