Buchet de salvie alba si salvie neagra

35.00 lei

Buchet de salvie alba si salvie neagra, plante uscate pentru ars

Buchetul este realizat din crengute uscate de salvie alba si salvie neagra. Aceste plante sacre pentru ars acționează preponderent pentru purificarea aerului din încăperi. Ele sunt folosite din cele mai vechi timpuri și în ritualuri spirituale de purificare și protecție energetică și de elevare spirituală.

Buchetul de salvie alba si salvie neagra are lungimea de 10-11 cm

2 în stoc

Buchet de salvie alba si salvie neagra pentru ars. Un buchet inspirat din ramuri uscate de salvie albă și salvie neagră sau salvia mellifera

Despre proprietatile salviei negre

Salvia neagră este un arbust foarte aromat  ce se remarcă prin frunzele de culoare închisă, mai ales în timpul sezonului uscat. Este cunoscută pentru faptul că are în compoziție diferiți compusi cu rol anti-inflamator. De asemenea, este o plată aromatică folosită și în condimentarea preparatelor culinare.
Salvia neargă este folosită în practicile de vindecarea interioară, călătorii șamanice, meditație și protecție energetică. Din aceste motive, planta este cunoscută ca o plantă de vindecare și introspecție interioară. Când este arsă înainte de culcare, ajută la somn odihnitor și la vise plăcute.

Despre proprietatile salviei albe

Salvia a fost si este considerată o plantă sacră, iar acesta a jucat un rol important în ritualurile spirituale occidentale precum și șamanice. Pentru triburile nativ americane, salvia este o plantă de purificare, și este arsă înaintea, în timpul și după ritualuri sacre. Cea mai cunoscută specie de salvie, utilizată în acest scop, este salvia albă. În practicile neo-samanice, salvia uscată este de obicei arsă ca o tămâie, în scopul de a obține o îndrumare din partea ghizilor spirituali. În Wicca, salvia este de obicei folosită pentru a inspira înțelepciune, pentru protecție, purificare și chiar prosperitate.
Studii ulterioare au demonstrat că salvia conține ingrediente active care stimulează producerea substanțelor chimice ce sustin transmiterea de mesaje în creier. Oamenii de știință de la Universitățile din Newcastle și Northumbria au testat 44 de persoane prin administrarea, fie de salvie fie a unor medicamente placebo. Rezultatele au aratat ca persoanele care au primit salvie s-au comportat mai bine la testele de memorie.
Stiinta a confirmat faptul ca salvia alba emite ioni negativi, acele „vitamine ale aerului” cu efecte binefacătoare asupra organismului.

Despre fumigatii

Din vremuri stravechi se credea că fumigațiile cu plante sacre au puterea de a alunga duhurile rele, bolile, energiile negative din casele oamenilor. Fumul rezultat din arderea plantelor sacre ajuta trupul, dar si sufletul, restabilea pacea in suflete si in minte. Samanii indieni credeau ca fumul se agata de tot ce este malefic intr-o casa, risipind relele, demonii, bolile. Si azi, fumul plantelor de leac combate deopotriva microbii si energiile negative din casă, mai ales când a fost cineva bolnav. Fumigațiile ajută când te muți într-o casă nouă, când faci o schimbare importantă sau când familia trece printr-o perioadă mai grea, incercata.

Pentru arderea în siguranță a acestui buchet de salvie alba si salvie neagra va recomandam folosirea unui suport ignifug. Acesta poate fi un vas cu nisip, farfurie ceramică sau scoică.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.