Betisoare parfumate White Sage Lavender Ppure

9.00 lei

Bețișoare de ars parfumate White Sage Lavender de la Ppure cu arome de salvie albă și lavandă.

Bețe parfumate pentru fumigații realizate în India. Cutia de betisoare parfumate Palo Santo White Sage Ppure conține bețe parfumate cu greutatea de 15 gr.

18 în stoc

Bețișoare de ars parfumate White Sage Lavender, Ppure, cu aromă de salvie și lavandă

Betisoare parfumate White Sage Lavender Ppure pentru ars, aromă de salvie albă și flori de lavandă.

Salvia albă a fost si este considerată o plantă sacră, iar acesta a jucat un rol important în ritualurile spirituale occidentale precum și șamanice. Pentru triburile nativ americane, salvia este o plantă de purificare. Salvia este arsă înaintea, în timpul și după ritualuri sacre. În practicile neo-samanice, salvia uscată este arsă ca o tămâie pentru a obține o îndrumare din partea ghizilor spirituali. În Wicca, salvia este de obicei folosită pentru a inspira înțelepciune, pentru protecție, curățare, purificare și chiar prosperitate.

Acasă, la birou sau în cabinetul de terapie, bețișoarele de ars parfumate White Sage Lavender pot fi folosite în scopuri de aromaterapie. Bețișoare pentru purificarea energetică, curățarea energetică a aurei, pentru facilitarea stării de meditație sau pur și simplu pentru înmiresmarea spațiului.

Cutia de betisoare parfumate White Sage Lavender Ppure conține bețe parfumate cu greutatea de 15 gr.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare. Pentru arderea în siguranță a bețișoarelor parfumate, vă recomandă, să folosiții accesoriilor pentru arderea bețișoarelor aromate.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.