Betisoare parfumate tibetane Tara, ierburi pentru viata sanatoasa

33.00 lei

Bețișoare tibetane naturale, Tara, Himalayan Herbs for Healty Living, ierburi din Himalaya pentru o viață sănătoasă. Bețele tradiționale tibetane Tara sunt realizate manual folosindu-se 21 de ierburi și sunt menite a fi oferite drept ofrandă entității feminine Buddha Tara.

Cutia conține 20 de bețișoare aromate, naturale și un suport ceramic pentru susținere.

 

 

Stoc epuizat

Bețișoare tibetane naturale, Tara, Himalayan Herbs for Healty Living, ierburi din Himalaya pentru o viață sănătoasă

Bețele tradiționale tibetane Tara sunt realizate manual folosindu-se 21 de ierburi și sunt menite a fi oferite drept ofrandă entității feminine Buddha Tara și alaiul său. Deoarece verdele este culoarea universală a vindecării, regenerării și creșterii, Tara Verde întruchipează energia vindecătoare a eliberării din frică și ignoranță. Necunoașterea umană vine în multe forme – de la gelozie la mândrie – de aceea energia vindecătoare a Tarei Verzi aduce conștientizare și ușurare de aceste aspecte negative.

Aprinde un bețișor Tara și lasă-i aroma proaspătă să îți îndrume simțurile către munții Himalaya unde poluarea minții este îndepărtată și liniștea și calmul sunt regăsite. Transformă-ți camera într-o oază de pace cu aromele naturale regăsite în ierburile Himalayei și adu-ti serenitatea în viața ta de zi cu zi.

Cutia conține 20 de bețișoare aromate, naturale și un suport ceramic pentru susținere.

 

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.