Betisoare parfumate tibetane Milarepa Pure Living, viata curata

33.00 lei

Betisoarele parfumate Milarepa Pure Living sunt realizate din 113 ingrediente naturale care includ pulberi din plante tamaduitoare si de pietre pretioase. Au o aroma usoara totusi, patrunzatoare si eliberatoare. Milarepa a fost un ascet tibetan. Este considerat unul dintre cei mai cunoscuți poeți și yoghini din Tibet.

Aceste betisoare parfumate sunt recomandate a fi folosite pentru purificarea energetica si ajuta sa mentii energia vitala pura si sanatoasa.

Greutatea continutului cutiei de betisoare parfumate este de 20 gr. Betele parfumate sunt insotite de un suport ceramic pentru ardere.

7 în stoc

Betisoare Parfumate Tibetan Incense Milarepa Pure Living

Betisoarele parfumate Milarepa Pure Living sunt confectionate din 113 ingrediente naturale care includ pulberi din plante tamaduitoare si de pietre pretioase. Au o aroma usoara totusi, patrunzatoare si eliberatoare.

Aceste betisoare parfumate sunt recomandate a fi folosite pentru purificarea energetica si ajuta sa mentii energia vitala pura si sanatoasa.

Milarepa a fost un ascet tibetan. Este considerat unul dintre cei mai cunoscuți poeți și yoghini din Tibet.

Greutatea continutului cutiei de betisoare parfumate este de 20 gr. Betele parfumate sunt insotite de un suport ceramic pentru ardere.

Betisoarele parfumate Milarepa Pure Living sunt produse conform retetelor antice create de catre vindecatorii Lama Tibetani.

Sistemul Tibetan de vindecare este bazat pe metodele holistice pentru tratamentul atat a corpului cat si a mintii.

Betele parfumate tibetane sunt diferite de cele produse in Orient. Acestea nu sunt compuse din uleiuri esentiale, ci din mixuri de rasini pretioase si alte ingrediente naturale gasite in regiunea din Himalaia.

Aprinde un betisor parfumat si bucura-te de aroma lui unica.

Cand sa nu folosim betisoarele parfumate Tibetan Incense Milarepa Pure Living

Este de preferat sa le testezi inainte pentru a vedea compatibilitatea cu ele.

Seara, inainte de culcare, este de preferat sa nu le folosesti. Au un miros discret insa e posibil ca somnul tau sa fie perturbat.

Betisoarele parfumate Tibetan Incense Milarepa Pure Living tara de origine

Aceste betisoare parfumate sunt create manual, in Nepal.

Betisoarele parfumate sunt realizate din ingrediente 100% naturale.

Aceste betisoare parfumate sunt unice in lume, create dupa retetele antice de catre vindecatorii Lama Tibetani.

Nu contin substante toxice.

IMPORTANT

Aceste betisoare parfumate nu trebuie sa fie la indemana copiilor.

Persoanele care au alergii sau sunt sensibile la anumite mirosuri, este de preferat sa le testeze mai intai, pentru a vedea compatibilitatea lor cu aceste betisoare parfumate naturale.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.