Betisoare parfumate Satya Palo Santo

12.00 lei

Betisoarele parfumate Satya Palo Santo rulate manual in India, pot ajuta la purificare, parfumarea si energizarea camerei sau biroului.

Palo Santo este denumirea data lemnului provenit de la anumiti arbori (Bulnesia Sarmientoi, Bursera Graveolens, etc) ce provin din America de Sud. Denumirea populara de Palo Santo sau Lemn Sfant provine din faptul ca este intens utilizat in ritualuri spirituale de curatare, binecuvantare, armonizare de sute de ani. In principal, Palo Santo este folosit pentru realizarea mobilei iar ca produs secundar este taiat in bucati mici, transformat in talas ori rumegus pentru practicile spirituale.

Este de mare folos in practica Reiki, Munai Ki, cristalo-terapie, purificarea casei si multe alte moduri.

Aprindeti un betisor parfumat Satya Lemn Sfant, lasati sa arda flacara cateva secunde apoi stingeti-o. Betisorul parfumat va continua sa produca un fum albicios, cu arome placute.

 

Betisoarele parfumate Satya Palo Santo sunt realizate manual si contin uleiuri aromate, pulbere de lemn si substante ce intretin arderea.

 

Va recomandam sa folositi un suport pentru arderea betisoarelor parfumate Satya Palo Santo!

 

 

3 în stoc

Betisoare parfumate Satya Palo Santo (Lemn Sfânt)

10 de betisoare parfumate va asteapta in cutia din carton reciclabil, realizata de producatorul indian Satya.

 

Aprindeţi un beţisor parfumat realizat in India de concernul Satya, lăsaţi să ardă flacara cateva secunde apoi stingeţi-o. Beţisorul parfumat va continua să producă un fum  plin de note si arome orientale, lemnoase ce vă vor învălui şi bucura simţurile.

 

Va recomandam sa folositi un suport pentru arderea betisoarelor parfumate Satya Palo Santo!

Lungimea unui betigas parfumat Satya este de aproximativ 20 cm iar timpul de ardere este 20-25 minute.

 

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.