Betisoare parfumate Rose, Herb and Earth, Nippon Kodo

35.00 lei

Betisoarele parfumate Rose sunt realizate de Nippon Kodo, brandul japonez cunoscut la nivel mondial drept pionier in realizarea betisoarelor parfumate de calitate superioara, cu sau fara lemn de bambus pentru sustinere.

Betisoarele parfumate Rose fac parte din gama Herb & Earth, fiind realizate cu ingrediente de calitate superioara si bete din bambus mai subtiri decat la alte tipuri de betisoare parfumate intalnite, pentru a produce mai putin fum. Bețe parfumate cu ulei esențial de trandafir.

Aroma trandafirului este precum un pansament emoțional, susținând iubirea, inclusiv iubirea de sine, iertarea, depășirea traumelor emoționale, renunțarea la resentimente. Este o aromă plină de energie blândă, feminină.

2 în stoc

Bețișoare parfumate japoneze Rose, realizate de compania Nippon Kodo, cu uleiuri esențiale de trandafir, din gama Herb and Earth

Bețișoarele parfumate japoneze Rose, Herb and Earth, de la Nippon Kodo, pentru fumigații, sunt realizate din ingrediente de calitate superioară.
Bețele sunt parfumate cu uleiuri naturale, specific acestui sortiment fiind uleiul esențial de trandafir. Aroma trandafirului este precum un pansament emoțional, susținând iubirea, inclusiv iubirea de sine, iertarea, depășirea traumelor emoționale, renunțarea la resentimente. Este o aromă plină de energie blândă, feminină..

Aceste bețișoare aromate au în structură o tijă fină din lemn de bambus, astfel încât arderea și parfumarea spațiului să se realizeze cu degajarea a foarte puțin fum.

Cutia conține 20 bețișoare parfumate, cu lemn de bambus subtire.

Acordati atentie sporita locului in care ardeti betisorul parfumat. A nu se lasa langa perdele, obiecte usor inflamabile, etc.

Folositi un suport pentru arderea betisorului!

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.