Betisoare parfumate Satya Benzoin

12.00 lei

Bețișoare parfumate cu aroma de tamaie Benzoin de la Satya, pentru ars. Bete parfumate pentru purificare energatica, meditatie, rugaciune.

12 în stoc

Bețișoare parfumate cu tamaie Benzoin de la Satya, pentru ars

Cutie cu bețișoare parfumate, de la Satya, pentru purificarea si energetica si parfumarea spatiilor.

Din cele mai vechi timpuri se cunoaște faptul că fumul degajat de tămâia Benzoin are efecte calmante si purificatoare, facilitand, in acelasi timp impamantarea energetica, de aceea este recomandat, in special pentru purificarea si energizarea chakrei radacina. Fumigațiile cu tămâie benzoin sunt folosite adesea pentru binecuvantare, pentru incarcarea elementelor de putere, instrumentelor ezoterice, cristalelor.

Inca din cele mai vechi timpuri, benzoina a fost considerata o tamaie de protectie impotriva tumorilor maligne, în special atunci cand este combinata cu alte rasini tamaie pretioase, precum tamaie, smirna, copal, sange de dragon. Prin arderea de tamaie benzoina, inainte de calatoriile astrale, se spune ca se asigura protectia impotriva entitatilor negative si a spiritelor care ar putea incerca sa posede corpul. Magicieni chinezi cred ca arderea de rasina benzoina poate spori norocul cuiva si creste profitabilitatea unei afaceri.

O cutie conține 10 bețe parfumate pentru fumigatii, realizate manual in India.

Lungimea unui betisor parfumat este de aprox 20 cm. Timpul de ardere este de aprox 25 min.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare. Atunci cand aprindem un betisor parfumat este importanta intentia noastra. Il putem aprinde pentru a oferi multumiri divinitatii, pentru a purifica energetic camera si a o parfuma inainte de o meditatie sau rugaciune. Un betisor aprins este de asemenea util pentru purificarea aurei.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.