Betisoare parfumate Palo Santo Rose Hem

10.00 lei

Bețișoare parfumate Palo Santo Rose pentru ars de la Hem, gama Organic Blend, cu aromă de palo santo și trandafir.

Bețe parfumate pentru ars realizate în India. Cutia de betisoare parfumate Palo Santo Rose Hem conține bețișoare de ars parfumate cu greutatea de 15 gr.

5 în stoc

Bețișoare de ars parfumate Palo Santo Rose, din gama Organic Blend de la Hem. Bețișoare parfumate cu aromă palo santo și trandafir

Betisoare parfumate Palo Santo Rose Hem pentru ars, aromă de palo santo și trandafir din gama Organic Blend, marca Hem.

Palo santo, numit și lemnul sfânt, conferă o aromă înlățătoare ce conduce la creștere vibrațională, pregătind astfel sesiunile de meditație. Este utilizat de șamani din cele mai vechi timpuri în ritualurile de vindecare a corpului și sufletului și pentru purificarea energetică a spațiilor.

Aroma e trandafir este revitalizantă, revigorantă, antidepresivă, echilibrantă și afrodiziacă. Stimulează manifestarea feminității.

Acasă, la birou sau în cabinetul de terapie, bețișoarele de ars parfumate Palo Santo Aura pot fi folosite în scopuri de aromaterapie. Bețișoare pentru purificarea energetică, curățarea energetică a aurei, pentru facilitarea stării de meditație sau pur și simplu pentru înmiresmarea spațiului.

Cutia de betisoare parfumate Palo Santo Rose Hem conține bețe parfumate cu greutatea de 15 gr.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare. Pentru arderea în siguranță a bețișoarelor parfumate, vă recomandă, să folosiții accesoriilor pentru arderea bețișoarelor aromate.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.