Betisoare parfumate Palo Santo and White Sage, Sacred Elements

8.00 lei

Bețișoare parfumate Palo Santo and White Sage pentru ars de la Sacred Elemets, cu aromă placută și purificatoare de lemn sfânt și salvie albă.

Bețele parfumate Palo Santo and White Sage pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor, crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

 

2 în stoc

Bețișoare parfumate pentru ars Palo Santo and White Sage, Scared Elements. Bețe pentru ars cu aromă de lemn sfânt și salvie albă

Betisoare parfumate Palo Santo and White Sage pentru ars de la Sacred Elemets,. |Bețișoare de ars cu aromă placută și purificatoare de lemn sfânt și salvie albă.

Bețele parfumate Palo Santo and White Sage pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor sau parfumarea camerelor. Folosiți aceste bețe parfumate pentru crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

Cutia de betisoare parfumate Palo Santo and White Sage conține bețe parfumate cu greutatea de 15 gr. Bețișoarele parfumate conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.