Betisoare parfumate Palo Santo and Florida Water

15.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo & Florida Water, Native Soul, marca Green Tree, se remarcă prin aromele dulci lemnoase si florale cu efecte calmante și de rezonanță cu energii înalte.

Cutia conține 12 bețișoare parfumate cu greutatea de 15 gr. și conțin un amestec de pulberi naturale de plante, alături de substanțe ce întrețin arderea.

5 în stoc

Betisoare parfumate Palo Santo & Florida Water, din colecția Native Soul, marca Green Tree, cu arome de lemn sfânt și florale

 

Betisoare parfumate Palo Santo & Florida Water, Native Soul, marca Green Tree, ce se remarcă prin aromele dulci lemnoase si florale. Bețe de ars cu efecte calmante și de rezonanță cu energii înalte.

Aceste bețe parfumate premium pot fi folosite în scopuri de aromaterapie, pentru purificarea energetică a aurei, casei, pentru facilitarea stării de meditație și rugăciune, sau pentru parfumarea casei, biroului, cabinetului de terapie.

Bețele parfumate Palo Santo & Florida Water, din colecția Native Soul, sunt realizate în India. Ambalajul lor are temă șamanică.

Cutia conține 12 bețișoare parfumate cu greutatea de 15 gr. Aeste bețe eparfumate pentru ars conțin un amestec de pulberi naturale de plante, alături de substanțe ce susțin arderea.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.