Betisoare parfumate Palo Santo and Copal, Sacred Elements

8.00 lei

Bețișoare parfumate Palo Santo and Copal pentru ars de la Sacred Elemets, cu aromă placută și purificatoare de lemn sfânt și tămâie copal.

Bețele parfumate Palo Santo and Copal pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor, crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

3 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo and Copal, Scared Elements pentru fumigatii. Bețe de ars cu aromă de lemn sfânt și tămâie copal

Betisoare parfumate Palo Santo and Copal, Sacred Elements. Bețișoare pentru ars cu aromă placută și purificatoare de lemn sfânt și tămâie copal.

Bețele parfumate Palo Santo and Copal pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor sau doar pentru parfumarea camerelor. Cu aroma acestor bețișoare parfumate puteți facilita crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

Cutia de Betisoare parfumate Palo Santo and Copal, Sacred Elements conține bețe parfumate cu greutatea de 15 gr. Aceste bete parfumate conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Pentru arderea în siguranță a betiosarelor parfumate vă recomadăm să folosiți un recipient pentru coletarea cenușei rezultate din ardere.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.