Betisoare parfumate ORGANIC Patchouli

16.00 lei

Betișoarele parfumate Patchouli din gama Organic, produse in India sub brandul Song of India, au fost preparate cu pulbere naturala de lemn și uleiuri esențiale pentru a crea o experiență aparte destinata persoanei ce foloseste un asemenea betisor.

Betisoarele Organic Patchouli sunt realizate cu 96% materiale organice.

Greutatea 15 gr.

Iata cateva motive pentru a alege betisoarele Patchouli din gama Organic:

– Realizate manual în India

– Non-toxice

– Prietenoase cu mediul înconjurator

– Nu au fost realizate de copii minori

– Ambalajul este reciclabil

Va recomandam sa folositi un suport pentru arderea betisoarelor parfumate Organic Patchouli Song of India!

Denumirea de Patchouli sau Paciuli este a unei plante ce provine din Asia. Din frunzele de Patchouli au fost extrase, inca din vechime, esente folosite pentru parfumarea tesaturilor de casmir sau matase sau pentru proprietatile antiseptice ori afrodisiace.

Frunzele de Patchouli nu emana prea multe note parfumate decat dupa ce au fost uscate si au trecut printr-o etapa de fermentare naturala ce duce la obtinerea aromelor extrem de apreciate, atat de producatorii de parfumuri, apotecari sau consumatori de parfumuri.

2 în stoc

Betisoare parfumate ORGANIC Patchouli

Beţişoare parfumate ORGANIC Paciuli

 

20 de betisoare parfumate din gama Organic, realizate de producatorul indian Song of India va asteapta in cutia din carton, reciclabila 100%

 

Betisoarele parfumate Organic Patchouli sunt realizate manual si contin uleiuri aromate, pulbere de lemn si substante ce intretin arderea.

 

Aprindeti un betisor parfumat Patchouli,  lasati sa arda flacara cateva secunde apoi stingeti-o. Betisorul parfumat va continua sa produca un fum albicios, cu arome lemnoase ce va vor invalui si bucura simturile.

 

Va recomandam sa folositi un suport pentru arderea betisoarelor parfumate Organic Patchouli!

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.