Betisoare parfumate Orange, Nippon Kodo

35.00 lei

Betisoare parfumate Orange, cu aroma de portocal, realizate de Nippon Kodo, brandul japonez cunoscut la nivel mondial drept pionier in realizarea betisoarelor parfumate de calitate superioara, cu sau fara lemn de bambus pentru sustinere.

Betisoarele parfumate Orange fac parte din gama Herb & Earth si sunt realizate cu ingrediente de calitate superioara si bete din bambus mai subtiri decat la alte tipuri de betisoare parfumate intalnite, pentru a produce mai putin fum.

Multumita ingredientelor atent selectionate, betisoarele Orange va vor oferi o experienta olfactiva relaxanta, in care va puteti ingadui sa fiti invaluiti in valuri tandre de arome orientale.

In aromoterapie, notele de portocal sunt folosite pentru a crea o stare de optimism, relaxare si cresterea zambetului interior.

Stoc epuizat

20 betisoare parfumate, cu lemn de bambus subtire, aflate intr-un recipient din polietilena pentru a le proteja de umiditate sunt prezentate intr-o cutie din carton lucios, imprimat cu nuante vii pentru o experienta placuta incepand cu deschiderea coletului.

Acordati atentie sporita locului in care ardeti betisorul parfumat. A nu se lasa langa perdele, obiecte usor inflamabile, etc.

Folositi un suport pentru arderea betisorului!

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.