Betisoare parfumate Nagchampa White Sage, Ppure

9.00 lei

Bețișoare parfumate White Sage pentru ars de la Ppure. Salvia albă a fost si este considerată o plantă sacră, iar acesta a jucat un rol important în ritualurile spirituale occidentale precum și șamanice.

Bețe parfumate pentru fumigații realizate în India.

Stoc epuizat

Bețișoare parfumate pentru ars Nagchmapa White Sage, marca Ppure

Bețișoare parfumate White Sage pentru ars de la Ppure. Salvia albă a fost si este considerată o plantă sacră, iar acesta a jucat un rol important în ritualurile spirituale occidentale precum și șamanice. Pentru triburile nativ americane, salvia este o plantă de purificare, și este arsă înaintea, în timpul și după ritualuri sacre. În practicile neo-samanice, salvia uscată este de obicei arsă ca o tămâie, în scopul de a obține o îndrumare din partea ghizilor spirituali, în timp ce în Wicca, salvia este de obicei folosită pentru a inspira înțelepciune, pentru protecție, curățare, purificare și chiar prosperitate.

Acasă, la birou sau în cabinetul de terapie, bețișoarele parfumate pentru fumigații Nagchampa White Sage pot fi folosite în scopuri de aromaterapie, pentru purificarea energetică, curățarea energetică a aurei, pentru facilitarea stării de meditație sau pur și simplu pentru înmiresmarea spațiului.

Cutia conține bețe parfumate cu greutatea de 15 gr. și care conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.