Betisoare parfumate Myrrh and Copal, Sacred Elements

8.00 lei

Bețișoare parfumate Myrrh and Copal pentru ars de la Sacred Elemets, cu aromă placută de tămâie și smirnă.

Bețele parfumate Myrrh and Copal pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor, crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

4 în stoc

Bețe parfumate pentru ars Myrrh and Copal, Scared Elements. Bețe pentru ars cu aromă de smirnă și tămâie copal

Bețișoare parfumate Myrrh and Copal pentru ars de la Sacred Elemets, cu aromă placută de tămâie și smirnă.

Bețele parfumate Myrrh and Copal pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor sau parfumarea camerelor. Contribuie cu aceste bețe de ars la crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

Cutia de bețe parfumate Myrrh and Copal conține bețișoare aromate pentru ars cu greutatea de 15 gr. Bețele parfumate conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Pentru arderea în siguranță a bețișoarelor parfumate vă recomandăm utilizarea unui recipient pentru susținerea acestora în timpul arderii.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.