Betisoare parfumate Lemon Grass, cu uleiuri esentiale, Marco Polo’s Treasures

33.00 lei

Bețe parfumate naturale Lemon Grass, gama Marco Polo’s Treasures, cu ulei esențial de lemon grass.

Aceste bețișoare parfumate sunt realizate manual, in India, fără compromisuri, din ingrediente naturale controlate si aprobate ECOCERT. Bețișoarele parfumate Lemon Grass, de la Marco”s Polo Treasures  sunt bețe pentru fumigații de calitate superioară ce au în compoziție ulei esențial de lemon grass. Această aromă are efect reconfortant, insuflând putere si energie, potrivite in cazurile de oboseala cronica.

Cutia conține 10 bețișoare parfumate.

 

 

1 în stoc

Bețe parfumate naturale Lemon Grass, gama Marco Polo’s Treasures, cu ulei esențial de lemon grass

Bețișoarele parfumate Lemon Grass, de la Marco”s Polo Treasures, pentru fumigații, sunt realizate din ingrdiente naturale. Aceste bețișoare parfumate sunt realizate manual, in India, fără compromisuri, din ingrediente naturale controlate si aprobate ECOCERT. Bețișoarele parfumate Lemon Grass, de la Marco”s Polo Treasures  sunt bețe pentru fumigații de calitate superioară ce au în compoziție ulei esențial de lemon grass. Această aromă are efect reconfortant, insuflând putere si energie, potrivite in cazurile de oboseala cronica.

Cutia conține 10 bețișoare parfumate.

Bețele parfumate premium Lemon Grass, de la Marco”s Polo Treasures, pot fi folosite în scopuri de aromaterapie, pentru purificarea energetică a aurei, casei, pentru facilitarea stării de meditație și rugăciune, sau pur și simplu, pentru înmiresmarea spațiului. Bețișoarele parfumate Lemon Grass, din colecția Marco Polo’s Treasures, sunt ambalate în cutii aspectuoase, cu multe informații utile, excelente pentru a fi dăruite cuiva drag ori pentru uzul propriu.

Atentionare: Folositi intotdeauna un suport potrivit pentru arderea betisoarelor parfumate. Aveti grija ca cenusa rezultata in urma arderii sa cada intr-un recipient ignifug.

 

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.