Betisoare parfumate Lavender and White sage, Sacred Elements

8.00 lei

Bețișoare parfumate Lavender and White sage pentru ars de la Sacred Elemets, cu aromă placută de lavandă și salvie albă.

Bețele parfumate Lavender and White Sage pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor, crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

3 în stoc

Bețe parfumate pentru ars Lavender and White Sage, Scared Elements. Bețe pentru ars cu aromă de lavandă și salvie albă

Bețișoare parfumate Lavender and White Sage pentru ars de la Sacred Elemets, cu aromă placută de lavandă și salvie albă.

Bețele parfumate Lavender and White Sage pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor sau parfumarea camerelor. Contribuie cu aceste bețe de ars la crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

Cutia de bețe parfumate Lavender and White Sage conține bețișoare aromate pentru ars cu greutatea de 15 gr. Bețele parfumate conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Pentru arderea în siguranță a bețișoarelor parfumate vă recomandăm utilizarea unui recipient pentru susținerea acestora în timpul arderii.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.