Betisoare parfumate Lavender, Ayurvedic

12.00 lei

Bețișoare parfumate Lavender pentru ars de la Ayurvedic, cu aromă placută de lavandă.

Bețele parfumate Lavender pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor, crearea unei atmosfere plăcute, armonioase, în pregătirea pentru meditație, rugăciune, ritualuri spirituale sau terapeutice.

12 în stoc

Bețișoare parfumate pentru ars Lavender, Ayurvedic. Bețe parfumate de ars cu aromă de lavandă

Bețișoare parfumate Lavender Ayurvedic pentru ars, cu aromă florală de lavandă. Bețișoarele parfumate Ayurvedic sunt realizate din amestecuri de ierburi și flori, rășini și uleiuri, fără ingrediente toxice.

Bețele parfumate Lavender Ayurvedic sunt realizate din extracte naturale lavendă, plantă cunoscută pentru efectele sale calmate și relaxante. Aromele acestor bețișare parfumate cu lavandă susțin bucuria, vibratiile pozitive și pacea interioară, fiind ideale în meditație, yoga, lucru spiritual. Bețele parfumate Lavender pot fi utilizate ca un odorizant la spațiului de locuit sau de desfășurare a activității, parfumând aceste spații cu aromele sale plăcute.

Cutia de bețe parfumate Lavender conține 15 bețișoare aromate pentru ars.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Pentru arderea în siguranță a bețișoarelor parfumate vă recomandăm utilizarea unui recipient pentru susținerea acestora în timpul arderii.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.