Betisoare parfumate Hem Premium Palo Santo Sandal

8.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo Sandal pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome lemnoase  de lemn sfânt și lemn de santal.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

3 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo Sandal de la Hem, gama Premium, cu palo santo și lemn de santal

Bețișoarele parfumate Palo Santo Sandal pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt rulate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, lemnoase de palo santo și lemn de santal. Aromele de santal și palo santo sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant asupra sistemului nervos, pentru crearea unei atmosfere propice pentru lucru spiritual, meditație.

Bețele parfumate Palo Santo Sandal pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea. Cutia NU conține suportul pentru arderea bețelor parfumate. Un astfel de suport poate fi achiziționat de aici.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit până la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.