Betisoare parfumate Hem Premium Palo Santo Arruda

8.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo Ruda pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, lemnoase de lemn de palo sant sau lemn sfânt și ruda rue.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

4 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo Ruda de la Hem, gama Premium, cu palo santo și ruda rue

Bețișoarele parfumate Palo Santo Ruda pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, lemnoase de lemn de palo sant sau lemn sfânt și ruda rue. Fumigațiile cu ruda rue și palo santo sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant, pentru crearea unei atmosfere propice pentru lucru spiritual, meditație.

Bețele parfumate Palo Santo Ruda pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea. Cutia NU conține suportul pentru arderea bețelor parfumate. Un astfel de suport poate fi achiziționat de aici.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit până la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.