Betisoare parfumate Hem Premium Palo Santo Rose

8.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo Rose pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome florale și lemnoase  de palo sant sau lemn sfânt și trandafir.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

10 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo Rose de la Hem, gama Premium, cu palo santo și trandafir

Bețișoarele parfumate Palo Santo Rose pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, florale și lemnoase de lemn de palo santo sau lemn sfânt și trandafir. Aromele de trandafir și lemn sfânt sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant asupra sistemului nervos, pentru crearea unei atmosfere propice pentru lucru spiritual, meditație.

Bețele parfumate Palo Santo Rose pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea. Cutia NU conține suportul pentru arderea bețelor parfumate. Un astfel de suport poate fi achiziționat de aici.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit până la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.