Betisoare parfumate Hem Premium Palo Santo Myrrh

8.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo Myrrh pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome lemnoase  de palo sant și smirnă.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

4 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo Myrrh de la Hem, gama Premium, cu palo santo și smirnă

Bețișoarele parfumate Palo Santo Myrrh pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt rulate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, lemnoase de palo santo și smirnă. Aromele de smirnă și lemn sfânt sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant asupra sistemului nervos, pentru crearea unei atmosfere propice pentru lucru spiritual, meditație.

Bețele parfumate Palo Santo Myrrh pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea. Cutia NU conține suportul pentru arderea bețelor parfumate. Un astfel de suport poate fi achiziționat de aici.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit până la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.