Betisoare parfumate Hem Premium Palo Santo Cinnamon

8.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo Cinnamon pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome lemnoase  de palo sant și scorțișoară.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

9 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo Cinnamon de la Hem, gama Premium, cu palo santo și scorțișoară

Bețișoarele parfumate Palo Santo Cinnamon pentru fumigații de la Hem, din gama Premium, sunt rulate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, lemnoase de palo santo și scorțișoară. Aromele de scorțișoară și lemn sfânt sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant asupra sistemului nervos, pentru stimularea gândirii pozitive, a optimismului, bunei dispoziții.

Bețele parfumate Palo Santo Cinnamon pot fi utilizate pentru parfumarea camerelor și crearea unei atmosfete plăcute, armonioase.

Cutia conține 15 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea. Cutia NU conține suportul pentru arderea bețelor parfumate. Un astfel de suport poate fi achiziționat de aici.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit până la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.