Betisoare parfumate Hem Organic Blend Palo Santo Frankincense

10.00 lei

Bețișoarele parfumate Palo Santo Frankincense pentru fumigații de la Hem, din gama Organic Blend, sunt realizate manual din ingrediente naturale, au arome lemnoase  de palo santo și tămâie.

Cutia conține 10 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulberi naturale alături de substanțe ce întrețin arderea.

7 în stoc

Bețișoare parfumate Palo Santo Frankincense de la Hem, gama Organic Blend, cu palo santo și tămâie

Bețișoarele parfumate Palo Santo Frankincense pentru fumigații de la Hem, din gama Organic Blend, sunt rulate manual din ingrediente naturale, au arome dulci, lemnoase de palo santo și tămâie. Aromele de tămâie și lemn sfânt sunt cunoscute pentru efectul lor relaxant asupra sistemului nervos, pentru crearea unei atmosfere propice pentru lucru spiritual, meditație.

Bețele parfumate Palo Santo Frankincense pot fi utilizate pentru purificarea energetică a aurei, a spațiilor, parfumarea camerelor.

Cutia conține 10 bețișoare pentru ars ce conțin un amestec de pulberi naturale aromate alături de substanțe ce întrețin arderea. Cutia NU conține suportul pentru arderea bețelor parfumate. Un astfel de suport poate fi achiziționat de aici.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit până la epuizare.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.