Betisoare parfumate Green Tree Madagascar Vanilla

6.00 lei

Vanilia, pe numele său științific Vanilla Planifolia, face parte din familia Orchidaceae și este o plantă ce emană arome plăcute. Numele să provine din cuvântul spaniol vainilla și înseamnă păstaie mică. Aroma sa dulce și plăcută ne încântă simțurile olfactive și ne liniștește mintea.

Cutia heagonală conține 20 de bețișoare parfumate.

10 în stoc

Betisoare parfumate Madagascan Vanilla, cu parfum de vanilie, de la Green Tree

Vanilia, pe numele său științific Vanilla Planifolia, face parte din familia Orchidaceae și este o plantă ce emană arome plăcute. Numele să provine din cuvântul spaniol vainilla și înseamnă păstaie mică. Vanilia este o plantă cățărătoare ce produce flori galbene și păstăi de 15-20 cm. Aroma sa dulce și plăcută ne încântă simțurile olfactive și ne liniștește mintea.

Bine protejate într-o cutie hexagonală ce are un strat adițional din carton pentru a proteja cât mai bine conținutul, bețișoarele parfumate Madagscan Vanilla vă așteaptă să le descoperiți aromele. Cutia heagonală conține 20 de bețișoare parfumate.

 

Recomandare privind folosirea bețișorului parfumat:

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare.

Vă recomandăm folosirea unui suport din lemn pentru arderea bețișoarelor !

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.