Betisoare parfumate Chakra Lotus, Green Tree

12.00 lei

Betisoarele Chakra Lotus le recomandam pentru curatarea chakrelor (de aici si numele 🙂 ) incepand cu chakra radacina si trecand prin toate pana la chakra coroana, Sahasrara, Lotusul cu 1000 de petale, poarta prin care sarpele kundalini iese din corp.

De asemenea, aprindeti un betisor Chakra Lotus, insotit de intentia de a va conecta la energia Universului, inainte de o sesiune de meditatie, exercitii spirituale, practici Yoga, rugaciune.

Compania Green Tree acorda atentie sporita atat aromelor cat si aspectului ambalajelor betisoarelor parfuamate pe care le realizeaza.

Prima impresie v-o puteti face privind cutia cu betisoare, imagini placute, cartonul lucios iar la interior va asteapta 14 de betisoare parfumate, pastrate intr-o punguta din hartie pe care o puteti recicla alaturi de cutie atunci cand nu va mai este necesara.

 

 

7 în stoc

Suport pentru arderea bețelor parfumate, puteți găsi aici.

Va recomandam sa le aprindeti într-un spațiu aerisit, sa folositi un recipient pentru colectarea cenusei rezultate in urma arderii si sa nu lasati betisorul aprins nesupravegheat.

Acasa ori la birou, aprinderea unui betisor parfumat a devenit o practica des intalnita din mai multe motive: parfumarea aerului, curatarea energetica a camerei sau a persoanelor, sesiuni de meditatie ori rugaciune.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.