Betisoare parfumate Camomile, Herb and Earth, Nippon Kodo

35.00 lei

Betisoarele parfumate Camomile sunt realizate de Nippon Kodo, brandul japonez cunoscut la nivel mondial drept pionier in realizarea betisoarelor parfumate de calitate superioara, cu sau fara lemn de bambus pentru sustinere.

Betisoarele parfumate Camomile fac parte din gama Herb & Earth, fiind realizate cu ingrediente de calitate superioara si bete din bambus mai subtiri decat la alte tipuri de betisoare parfumate intalnite, pentru a produce mai putin fum.

Mușețelul este recunoscut pentru efectele sale terapeutice, fiind calmant, relaxant și antimicrobian. Mirosul de ulei de mușețel are un efect benefic asupra chimiei creierului, contribuind la combaterea anxietății și stărilor depresive.

 

3 în stoc

Bețișoare parfumate japoneze Camomile, realizate de compania Nippon Kodo, cu uleiuri esențiale de mușețel, din gama Herb and Earth

Bețișoarele parfumate japoneze Camomile, Herb and Earth, de la Nippon Kodo, pentru fumigații, sunt realizate din ingrediente de calitate superioară.
Bețele sunt parfumate cu uleiuri naturale, specific acestui sortiment fiind uleiul esențial de mușețel. Mușețelul este recunoscut pentru efectele sale terapeutice, fiind calmant, relaxant și antimicrobian. Mirosul de ulei de mușețel are un efect benefic asupra chimiei creierului, contribuind la combaterea anxietății și stărilor depresive.

Aceste bețișoare aromate au în structură o tijă fină din lemn de bambus, astfel încât arderea și parfumarea spațiului să se realizeze cu degajarea a foarte puțin fum.

Cutia conține 20 bețișoare parfumate, cu lemn de bambus subtire.

Acordati atentie sporita locului in care ardeti betisorul parfumat. A nu se lasa langa perdele, obiecte usor inflamabile, etc.

Folositi un suport pentru arderea betisorului!

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.