Betisoare parfumate Californian White Sage, Golden NAG

12.00 lei

Bețișoare parfumate de calitate superioară Californian White Sage din gama Nag Golden cu arome de salvie albă. Bețe parfumate pentru aromaterapie, purificare energetică,  parfumarea spațiilor.

O cutie Californian White Sage, Nag Golden, conține 10 bețișoare parfumate pentru fumigații

Stoc epuizat

Bețișoare parfumate de calitate superioară Californian White Sage din gama Nag Golden cu arome de salvie albă. Bețe parfumate pentru aromaterapie, purificare energetică,  parfumarea spațiilor

O cutie Californian White Sage, Nag Golden, conține 10 bețișoare parfumate pentru fumigații

Dimensiune cutie bețișoare parfumate salvie albă: 22x4x2 cm

Greutate cutie: 15 gr

Bețele parfumate Californian White Sage pot fi utilizate cu scopul purificării energetice, curățării aurei, în aromaterapie sau pur și simplu pentru parfumarea camerei. Se crede că fumul emanat de salvie curăță energia negativă și purifică spațiile de locuit, precum și oamenii și chiar obiectele, cum ar fi cristale, pietre semiprețioase.
De asemenea, diferite studii au evidențiat faptul că prin arderea salviei se eliberează ioni negativi, ce induc o stare de spirit pozitivă și de multe alte beneficii. În concentrații suficient de mari, ionii negativi pot curăța aerul de sporii mucegaiului, polen, mirosuri neplăcute, fum de țigară, bacterii, virusuri, praf și alte particule periculoase din aer. Acest lucru este posibil prin atașarea de particule încărcate pozitiv ale germenilor, mucegaiului, polenului și altor alergeni care devin prea grele pentru a rămâne în aer. Astfel, acestea cad pe podea sau se atașează de suprafețele din apropiere, îndepărtându-le din aerul pe care îl respirați, prevenind în același timp ca acestea să producă probleme de sănătate, precum probleme respiratorii.

 

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.