Betisoare parfumate Bergamot, Nippon Kodo

35.00 lei

Betisoarele parfumate Bergamot sunt realizate de Nippon Kodo, brandul japonez cunoscut la nivel mondial drept pionier in realizarea betisoarelor parfumate de calitate superioara, cu sau fara lemn de bambus pentru sustinere.

Betisoarele parfumate Bergamot fac parte din gama Herb & Earth, fiind realizate cu ingrediente de calitate superioara si bete din bambus mai subtiri decat la alte tipuri de betisoare parfumate intalnite, pentru a produce mai putin fum.

Multumita ingredientelor atent selectionate, betisoarele Bergamot va vor oferi o experienta olfactiva relaxanta, in care va puteti ingadui sa fiti invaluiti in valuri tandre de arome discrete, proaspete si vesele.

In aromoterapie, aromele citrice sunt folosite pentru a crea o stare de optimism, relaxare si cladirea echilibrului interior.

3 în stoc

20 betisoare parfumate, cu lemn de bambus subtire, aflate intr-un recipient din polietilena pentru a le proteja de umiditate sunt prezentate intr-o cutie din carton lucios, imprimat cu nuante vii pentru o experienta placuta incepand cu deschiderea coletului.

Acordati atentie sporita locului in care ardeti betisorul parfumat. A nu se lasa langa perdele, obiecte usor inflamabile, etc.

Folositi un suport pentru arderea betisorului!

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.