Betisoare parfumate Aloeswood gama Kayuragi

75.00 lei

Betisoare parfumate naturale cu Lemn Agar – Aloeswood, japoneze, produse de Nippon Kodo, non-toxice,  in cutie de lemn cu suport ceramic, 40 buc.

Aromele betisoarelor parfumate japoneze Nippon Kodo va vor incanta prin arome rafinate și pure.

Sunt realizate fara lemn de bambus, doar rasina, fapt ce ofera mai putin fum dar permite aromelor sa se desfasoare si sa incante.

Stoc epuizat

Betisoare parfumate naturale cu Lemn Agar – Aloeswood, japoneze, produse de Nippon Kodo, non-toxice,  in cutie de lemn cu suport ceramic, 40 buc

Lemnul de Agar, oud sau lemn de aloe este folosit de secole penru obtinerea unei tamai de foarte buna calitate. Genul botanic Aquilaria. Aroma lemnului de Agar este extrem de pretuita in industria parfumurilor.

Aromele betisoarelor parfumate japoneze Nippon Kodo va vor incanta prin arome rafinate și pure.

Betisoarele parfumate naturale din aceasta gama sunt de nivel Premium, cele mai elegante si rafinate arome au fost selectionate pentru realizarea acestor betisoare. Sunt realizate fara lemn de bambus, doar rasina, fapt ce ofera mai putin fum dar permite aromelor sa se desfasoare si sa incante.

40 de betisoare, atent ambalate in hartie, asezate intr-o cutie din lemn de bambus. Alaturi de ele se regaseste un suport ceramic ce poate sustine 1 betisor pe perioada arderii.

Timpul de ardere pentru 1 betisor parfumat natural este de aproximativ 25 minute.

Aprindeti betisorul parfumat si insotiti aceasta actiune si de o intentie benefica, fie sa multumiti divinitatii, fie pentru rugaciune sau meditatie,

Puteti sa le folositi pentru purificarea energetica a aurei, casei, cristalelor, sau pur și simplu ca odorizant.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.