Betisoare de ars parfumate Samsara Song of India

15.00 lei

Betisoarele de ars Samsara se reamarcă prin igradientele sale de calitate superioară: mirodenii, ierburi, extracte florale, uleiuri naturale. Ingredientele sunt alese cu grijă pentru a susține acțiunea lor aromaterapeutică pozitivă. În realizarea acestor bețe de ars marca Song of India nu au fost utilizate materii prime toxice.

Cutia de betisoare parfumate Samsara Song of India conține bețișoare aromate pentru ars cu greutatea de 15 gr.

12 în stoc

Bețișoare de ars parfumate Samsara, marca Song of India

Betisoare de ars parfumate Samsara Song of India, consacrate matrei Om Mani Padme Hum, o mantră a transformării corpului, vorbirii și minții impure, în trup, vorbire și minte pure și exaltate, precum ale lui Buddha.

Betisoarele de ars Samsara se reamarcă prin ingredientele sale de calitate superioară: mirodenii, ierburi, extracte florale, uleiuri naturale. Ingredientele sunt alese cu grijă pentru a susține acțiunea lor aromaterapeutică pozitivă. În realizarea acestor bețe de ars marca Song of India nu au fost utilizate materii prime toxice.

Cutia de Betisoare de ars parfumate Samsara Song of India conține bețișoare aromate pentru ars cu greutatea de 15 gr.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare. Pentru arderea in siguranta a betisoarelor parfumate va recomandam folosirea unui suport special pentru ardere.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.