Betisoare de ars Lemon Grass Goloka

15.00 lei

Betisoare de ars Lemon Grass Goloka, bete parfumate premium pentru aromaterapie. Bețișoare parfumate pentru ars cu ulei natural de lemon grass.

Cutia conține aproximativ 12 de bețișoare cu greutatea de 15 gr. ce conțin un amestec de pulbere aromată alături de substanțe ce întrețin arderea.

Stoc epuizat

Bețișoare de ars parfumate Lemon Grass, marca Goloka, de calitate superioara, cu arome de lemn grass sau iarbă lămâioasă

Betisoare de ars Lemon Grass Goloka, bete parfumate premium pentru aromaterapie. Bețișoare parfumate pentru ars cu ulei de lemon grass, cunoscut pentru actiunea sa antimicrobiană impotriva bacteriilor patogene si fungilor. Uleiul esențial de lemon grass are actiune calmantă asupra sistemului nervos central, facilitând relaxarea, detasarea. Pentru aceste considerente, bețișoarele de ars Lemon Grass de la Goloka pot fi utilizate și pentru sesiunile de meditație, rugaciune, yoga și alte practici spirituale.

Cutia de betisoare de ars Lemon Grass Goloka conține aproximativ 12 de bețișoare cu greutatea de 15 gr.

Se aprinde vârful bețișorului, este lăsat să ardă câteva secunde apoi se stinge flacăra, urmând ca bețișorul să ardă mocnit pana la epuizare. Pentru arderea in siguranta a betisoarelor parfumate va recomandam folosirea unui suport special pentru ardere.

Nu exista recenzii

Trebuie să fiți conectat la contul dvs. pentru a posta o o recenzie.